Столът на треньора на Лудогорец Валдас Дамбраускас се клати сериозно след отпадането от ЦСКА на полуфиналите за Купата на България, пише "Тема спорт". И в двата мача разградчани бяха сериозно надиграни от съперника. На "Армията" те все пак стигнаха до 1:1 с голяма доза късмет, но на "Хювефарма Арена" бяха разпокъсани от червените и загубиха с 1:2.

Доминацията на столичани бе голяма, затова се стигна и до критични думи от един от лидерите в отбора Клаудиу Кешерю, който заяви: "Отношението в първия мач е проблемът, във втория мач - също. Аз не съм изненадан, че загубихме този сблъсък и отпаднахме".

Сега на Лудогорец предстои гостуване на Левски, който се представя на приливи и отливи цяла година и е осми в класирането. При поражение на "Герена" нищо чудно да се стигне и до освобождаване на Дамбраускас. Литовецът бе привлечен през зимата на мястото на освободения чех Павел Върба, но прогрес в тима не се вижда.

Лудогорец има солиден аванс на върха в класирането - с 11 точки е пред третия ЦСКА, но играта на разградчани е слаба.

Недоволство сред феновете на Лудогорец има и към спортния директор Георги Караманджуков. Претенциите им са насочени към скъпите, но провалени селекции. От новите играчи в състава нито един не е с лидерски функции.

Към директора има доста остри коментари, поместени на официалната страница на орлите във фейсбук, където е публикувана новината за отпадането от ЦСКА за Купата на България. Караманджуков наследи Методи Томанов, който направи отлични сделки при дългогодишния си престой при разградчани.

Снимка: Lap.bg