Халфът на националния отбор и ФК ЦСКА 1948 Ивайло Чочев разкри, че е водил разговори за трансфер в Лудогорец. Той призна, че е бил пред отказване от футбола заради контузиите, които го мъчеха в последните години. 

"Изиграхме две контроли срещу добри противници, които ще играят на европейското първенство. Има лека горчилка от мача с Русия. Можехме да вземем и позитивен резултат. Леко сме уморени, но се надявам срещу отбор като Франция да изглеждаме добре и да се представим на ниво", каза Чочев пред "Спортал". 

"Усмихнат съм, защото само допреди няколко месеца не се знаеше дали ще мога да играя въобще футбол заради операциите. Сега всеки мач за мен е като подарък. Благодаря на треньора за доверието. Момчетата в отбора са прекрасни и добри футболисти и настроението е хубаво.

В един кратък период направих три операции, болките в коляното не отминаваха и ми минаваше мисъл за отказване. Така се стигна до заминаването ми за Барселона със съдействието на БФС. Сега се чувствам добре и искам да благодаря много на доктора, който ме оперира.

Искам благодаря и на ръководството на ЦСКА 1948, че ме взе в труден момент. Поеха риск с мен. Надявам се, че съм им се отблагодарил с представянето си на терена през последните три месеца.

Направихме добри резултати, това е отбор с млади футболисти и се надявам през следващия сезон да се представим още по-добре".

"Да, има интерес от Лудогорец, както и запитвания от чужбина. Разговарял съм с Лудогорец. Може би в близките дни ще има повече яснота за моето бъдеще", заяви още Чочев.