Вече е ясно - една от драмите на летния трансферен пазар у нас ще бъде свързана с бъдещето на Кирил Десподов. Националът изпрати чудесен сезон под наем в Лудогорец, гърниран с 5 гола и 14 асистенции. Той дори бе капитан в контролата на националния отбор срещу Русия (0:1).

Преди първата тренировка спортният директор на “Орлите” Георги Караманджуков заяви, че шампионите са се разбрали с клуба, който държи правата му - Каляри, но последната дума ще има самият Десподов.

Онзи ден обаче на хоризонта излезе английския Уест Бромич, който дава повече пари на италианците - 4 млн. Евро Към днешна дата шансовете на Десподов да остане в Разград са точно 50%, пише "Мач Телеграф".

По темата говори и спортният директор на Лудогорец Козмин Моци. “Преговаряме с Кирил Десподов. Не знам колко сме близо, но се говори, че всеки ден с него”, заса румънецът. И продължи: “Искаме да се подготвим добре и да постигнем най-важната цел, която е Шампионската лига. Чака ни тежък период за всички, но вярвам, че можем да се класираме за Шампионската лига. Всеки трябва да мисли за най-високото ниво”, сподели той.

Снимка: Lap.bg