Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе доволен от победата с 3:0 над ЛАСК (Линц) в последната контрола на тима на австрийска земя. Все пак специалистът заяви, че играчите трябва бъдат по-концентрирани пред гола, защото са направили доста пропуски. 

“В подготвителните лагери резултатите нямат значение, защото не се печелят точки. Аз не съм недоволен и от показаното срещу Ференцварош, дори тогава демонстрираха добри неща. Не съм доволен от пропуските, които направихме. Ако направим подобни в Шампионската лига, ще имаме трудности".

"Трябва да сме интензивни в игрови план, има неща, които да се подобрят. Чака ни тежка програма - мач, възстановяване, мач, възстановяване. Няма да е лесно. Трябва да бъдем по-свежи и опасни".

"Надявам се, че ще успеем да направим необходимото да надградим. Ние имаме 18-20 футболисти, които са на ниво. Нищо не е гарантирано за никого. Понякога формата на играчите се променя и трябва да бъдем в кондиция за мача с Шахтьор. Ще решаваме за титулярния състав тепърва".

"Срещу Шахтьор трябва да търсим качествени решения, да създаваме шансове и да ги завършваме. Нямаме причина да сме песимисти. За мен е важно играчите да са уверени, да сме фокосирани и концентрирани и готови за всяко едно предизвикателство”, каза Дамбраускас.