Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че отборът трябва да подходи отговорно срещу Шахтьор (Солигорск) в реванша от първия квалификационен кръг на Шампионската лига по футбол. В първата среща Лудогорец спечели с 1:0, а втория мач е утре в Белград.

„Реванш, в който трябва да подходим максимално отговорно с необходимата концентрация, тъй като това е коварен отбор, който ако бъде подценен, ще ни създаде изключително големи проблеми.

„През годините Лудогорец показа, че и като домакин, и като гост играе добре. Нямаме съществена разлика в представянето. Не трябва да ни успокоява фактът, че мачът е в Белград. Напротив, трябва максимално да се концентрираме“, каза Петричев, цитиран от БНР.

"Очаквам да ги победим. Не тръгваме с никаква друга мисъл, мотивирани сме да ги отстраним. Ние винаги играем нападателно, никога не сме се защитавали. В предишния мач видяхте, че всички изпуснахме 4-5 гола.“, заяви нападателят на Лудогорец Кирил Десподов, преди заминаването на отбора за сръбската столица.