Кирил Десподов заяви, че той и съотборниците му се надяват да повторят играта си от мача за Суперкупата на България срещу ЦСКА и в двубоя с Мура. Утре от 21 часа Лудогорец гостува на словенския първенец в първия мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

„Да, по-сладко е след тази победа, но сме сериозни и концентрирани за мача. Надявам се, че ще сме все по-добри в следващите мачове. Да, наистина играта бе доста силна. Силно се надявам да играем по същия начин, както срещу ЦСКА.

Със сигурност Мура е сериозен отбор, но ако ние сме концентрираме и си гледаме само нашата игра, мисля, че няма да имаме много сериозни проблеми. Но да не казвам големи думи. Отиваме за победа. Играят по-различно от Шахтьор Солигорск, но, вижте, нашата тактика е най-важната, тяхната няма смисъл да я гледаме. Излизаме, играем, съобразяваме се с противника, разузнаваме го добре и така.

Винаги е по-добър вариант. Пред наши фенове, вкъщи играем, така че е по-добре. Но важно е да направим добър резултат сега. Рано е да се мисли за жребия в третия кръг. Нека да отстраним Мура и тогава ще мислим за следващия кръг“, каза Десподов.