Треньорът на Олимпиакос Педро Мартинс имаше доста забележки към съдията Боби Мадън, който ръководи срещата с Лудогорец (1:1) от третия квалификационен кръг на Шампионската лига

Португалският наставник смята, че реферът не е бил на нужното ниво за мач от този турнир. Той имаше доста претенции за неотсъдени нарушения срещу негови играчи и особено за удара с лакът в главата на Юсеф Ел Араби.

"Това бе труден мач, както се и очакваше. Той премина на няколко фази. Можехме да отбележим поне още един гол. Но съдията не бе на нужното ниво за двубой от Шампионската лига.

Той повлия на развитието на срещата и то в ущърб ва Олимпиакос. Само ще спомена нарушенията срещу Ел Араби и Хасан, които не отсъди, това е достатъчно. Неговите решения се отразиха на развитието на мача. 

При нарушението срещу Ел Араби трябваше да вдигне червен картон на защитника, а имаше и други моменти, в които не отсъди правилно", заяви Мартинс.

Специалистът на няколко пъти репликира шотландския арбитър, който му извади жълт картон. Той все пак похвали представянето на Лудогорец, но заяви, че очаква победа в реванша и класиране за следващата фаза на турнира.

"Съперникът беше много добре подготвен. Отборът има страхотни футболисти, които ни създадоха доста проблеми, но през второто полувреме видяхте истинското лице на Олимпиакос. Получи се хубав и равностоен двубой. И двата отбора искаха да спечелят.

Имаше моменти, в които не стояхме добре, но след 60-ата минута подобрихме представянето си. Убеден съм, че ще отидем в България и ще се класираме, защото моят отбор работи добре, когато е под напрежение", допълни португалецът.