Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев си пожела нова луда нощ, която да прати отбора в групите на Шампионска лига. Разградчани заминаха тази сутрин за Малмьо, където утре ще излязат срещу едноименния отбор в първи мач от плейофа за влизане в групите на Шампионска лига. 

"Малмьо е традиционен шведски отбор, а както знаем, играем трудно срещу скандинавски съперници. Предстои ни тежък мач. Ако искаме да влезем в групите на Шампионска лига, трябва да бъдем на 100 процента. Отново си пожелавам луд мач, да се надяваме лудите нощи да продължат", каза Петричев на летище "Варна". 

"Лудогорец винаги показва максимума в подобни тежки мачове, затова съм оптимист. Когато си в подножието на голямата цел, нормално е и мотивацията да е на предела. Надявам се да имаме и спортно щастие, защото и това понякога има изключително голямо значение".

"Има напрежение, защото когато си на крачка от мечтата, нормално е да си напрегнат. Говорим за тази цел от 4-5 години и този път изглежда доста близко. Надявам се на добър резултат в първия мач и да си решим нещата в Разград, където правим луди мачове", коментира още Ангел Петричев.

Двубоят на стадион "Еледа" между ФФ Малмьо и Лудогорец е в сряда от 22:00 часа наше време.