Шведският сайт expressen.se обяви, че играчите на съперника на Лудогорец в реванша от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига Малмьо психически са се подготвили да спечелят срещата.

"Защото след убедителната и впечатляваща победа с 2:0 у дома, усещането е, че надиграването със съперника в умовете на футболистите започна още на пресконференцията след това. Треньорът Йон Дал Томасон, който е участвал в редица супер важни и големи мачове по време на кариерата си, отхвърли всички възможности, че Малмьо може да загуби всичко в реванша". 

"Имаме всичко да спечелим, мечтата продължава да живее", каза датчанинът и хвърли цялото напрежение върху противниците", пише сайтът, цитиран от "Труд". 

"По отношение на европейските резултати, финанси и направени инвестиции Лудогорец беше фаворит преди тази среща. Това вече не е така. Сега Малмьо е този, който може да изгуби всичко и за Томасон е важно да накара играчите си да не мислят точно така. Авансът от 2:0 преди решителния мач в началото се разглеждаше като утопия, като се има предвид отборите, които бяха останали. Но две много впечатляващи усилия, първо като гост срещу Рейнджърс, а след това - у дома срещу Лудогорец, накараха махалото да се люлее. Още 70 милиона крони и големите мачове през есента и зимата ни дебнат зад ъгъла. Малмьо си върна Анел Ахмедоджич и Бонке Инокентий. Двама ключови играчи, които ще са в стартовите 11.

Напомняме, че тази вечер ще бъде всичко друго, но не и лесно. Но ако отборът достигне стандарта, показан в последните мачове на евротурнирите, тогава Малмьо няма да има проблем да си осигури място в груповата фаза на Шампионската лига", пише още сайтът.

Българският шампион Лудогорец е наистина труден съперник у дома. Клубът е загубил само четири двубоя от европейските клубни квалификации в България през последните десет години. 

Двубоят е днес от 22:00 ч.