Бившият футболист на Лудогорец Марселиньо смята да спре с футбола. Това ще се случи през лятото, когато му свършва договорът с настоящия му клуб. 

В момента 37-годишният плеймейкър е част от бразилския Операрио от родния му град Манакапуру. Марселиньо изигра 80 мача с Лудогорец в Европа, в които вкара 14 гола.

„Имам договор с клуба до май месец и мисля след това да спирам с футбола. Хубаво е, че съм близо до семейството си, в родния си град и помагам с опита си в Операрио. Градът ми харесва, приятелите ми са тук“, сподели бившият национал на България пред „Тема Спорт“. През тази година тимът се завърна в професионалния футбол на щата Амазонaс.

„Все по-рядко се чувам с момчетата от Лудогорец. Преди си говорих по-често с Петричев. Но сега с никой не съм се чувал скоро. Но гледам мачовете на отбора в Лига Европа и първенството. Гледах победата над ЦСКА, беше напълно заслужена. В Лига Европа обаче очаквах по-силно представяне“, сподели Марселиньо.

„Познавам Генчев доста добре. Надявам се сега президентът да даде повече шанс на него и да води отбора. Но ще видим. Знаете през декември какво се случва в последните години – слага се за старши треньор някой чуждестранен специалист. Така, че е възможна и промяна“, завърши Марселиньо.