Лудогорец е отправил оферта за доскорошния младежки национал на Дания Карло Холсе. 23-годишният футболист в последните два сезона играе в норвежкия Розенборг, пише "Тема спорт".

Според информации от скандинавската държава интерес към Холсе проявяват и няколко нидерландски отбора, а единият от тях е Хееренвеен. В Норвегия твърдят, че предложението на Лудогорец за фланговия футболист е било отхвърлено. "Орлите" обаче смятат да пратят подобрена оферта за правата на играча.

Счита се, че предимство при преговорите за трансфер на Карло Холсе ще има бившият му клуб Копенхаген, който има специална клауза за това. Крилото е юноша на тима от датската столица, където започна професионалната си кариера. Засега обаче няма индикации той да се завърне в Копенхаген.

Холсе е играл за всички юношески и младежки национални формации на Дания. За Розенборг пък има 15 гола в 70 мача през последните две години.

В същото време продължават спекулациите около Кирил Десподов, като последната е, че той е желан и от турския гранд Галатасарай.

Снимка: БГНЕС