Бившият халф на ЦСКА - Ивайло Киров в момента е в Чехия, където се възстановява от тежко прекаран коронавирус. Той говори пред колегите от "Тема Спорт" за бъдещето на "армейците" и за битката с Лудогорец за шампионската титла.

"Близо двадесет дни бях в критично състояние. Бърза помощ, линейки, болница, системи...Отслабнах с повече от 20 килограма, но слава на Бога прескочих и сега съм добре".

"Искрено се надявам през пролетта отборът да успее да свали Лудогорец от върха. Имаме и футболисти. Да, в Разград дават много пари, но виждаме, че на терена не превъзхождат ЦСКА. Плюсът при тях е, че имат зад гърба си подкрепата на много странични фактори".

"Как не се намери и един читав съдия у нас, който да свири по правилата? Явно вече промениха и правилата - всичко в полза на Лудогорец. Ето сега направиха Десподов футболист на България. А той не е нищо особено".

"ЦСКА притежава нещо, което Лудогорец никога няма да има - публиката. Относно спортно-техническото състояние на тима аз се надявам през пролетта отборът да е още по-силен".

"На "Армията" разполагат с добри играчи, а и най-хубавото е, че Стойчо Младенов ще успее сам да направи подготовката и ще има време през тази пауза да вкара своите идеи. Амос Юга определено ми харесва. Има много футбол в него. Той умее да играе както в дефанзивен план, така и в офанзивен - знае да даде пас, да организира атака".

"Вярвам, че Гриша Ганчев ще направи всичко възможно, за да изпълни тази мечта на феновете за стадион "Българска Армия", заяви Киров.