Лудогорец иска 250 000 евро за централния защитник Жосуе Са, разкри авторитетният португалски “Рекорд”, цитиран от "Тема:Спорт".

Това е трансферната сума, обявена на ръководството на Витория (Гимараеш). Елитният португалски клуб иска да вземе Са, но засега не е склонен да извади исканите пари за бившия си бранител. 

Очаква се до дни Лудогорец да привлече три нови попълнения. Става въпрос за вратар, чието име и клуб засега се пазят в тайна, левия бек Марлон и нападателя Матиас Тисера.

Стражът идва за резерва на Серджио Падт, аржентинецът Тисера пък бе дал положителен тест за коронавирус наскоро и това забави идването му, а при Марлон се проточиха преговорите с клуба, който държи правата му - Флуминензе. Според запознати с делата на “орлите” всичко вече е уредено и тримата се чакат на лагера в Турция. 

Утре е поредната контрола на разградчани. От 16:00 часа Лудогорец ще срещне още един полски тим - Висла (Плоцк). В първия си спаринг разградчани направиха 1:1 с Висла (Краков), а във втория - 3:3 с австрийския Волфсбергер.