Лудогорец е отправил нова оферта за аржентински централен защитник, пишат медиите в страната. Става въпрос за 25-годишния юноша на Бока Хуниорс Хуан Комар, когото шампионите искаха и през лятото на 2020-а, пише "Тема спорт". 

В момента роденият в Росарио бранител е собственост на Тайерес, с който има договор до лятото на 2023 година. От 2016 година той е записал 112 двубоя за въпросния клуб. Преди това две лета е бил в Бока, чиито юноша е, но не успява да се наложи и изиграва само един мач. 

Според информациите офертата от България е доста солидна, за около 4 милиона долара. Такава има и от родния отбор на играча Росарио Сентрал. Именно това е било и желанието на футболиста – да заиграе за аржентинския клуб на сърцето си.

Комар е капитан на Тайерес и според мениджъра му вече желаел да приеме ново предизвикателство в кариерата си след близо шестгодишната вярна служба на настоящия си отбор.

Както е известно, Лудогорец е отправил оферта и за друг аржентински състезател – нападателя Матиас Тисера. 25-годишният футболист е собственост на Атлетико Платенсе,като за 90% от правата му орлите трябва да платят около 1 милион евро.

През месец март миналата година Атлетико Платенсе откупи играча от Нюелс Олд Бойс за сумата от 220 хиляди евро. Договорът на Тисера с Платенсе е до края на настоящата година.