Ганайският флангови нападател Бърнард Текпетей ще получи титулярно място от треньора Анте Шимунджа и за предстоящото гостуване на Левски. Полуфиналът-реванш от турнира за Купа на България е навръх Разпети петък – на 22 април, от 19:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Сините спечелиха с 3:2 в Разград.

Текптей игра най-силно при успеха с 4:1 над Славия, който гарантира 11-ата поредна титла за орлите. Той отбеляза 2 от попаденията в мрежата на Светослав Вуцов. Бившият играч на германския Шалке ще бъде предпочетен пред родния национал Спас Делев.

На разположение на Анте Шимунджа за „Герена“ ще бъдат Антон Недялков, Клод Гонсалвеш и Кирил Десподов, които изтърпяха наказанията си, пише "Тема спорт".

„Много съм щастлив, че съм част от Лудогорец. Много бързо стигнахме до титлата. Може би изглежда лесно, но трябваше да се трудим много. Имаше лишения, но това е наградата. Сега ни чака реванш за купата срещу Левски. Със сигурност няма да е ОК да излезем с белия флаг и да се предадем. Ще се наслаждаваме на това, че станахме шампиони, но ще се подготвим добре“, каза Шимунджа.

Снимка: БГНЕС