Френският Лил ще бъде активен на летния трансферен прозорец, като са набелязали български национал за свое ново попълнение. Сайтъ sport.fr обаче обяви, че "конкуренцията за него обещава да бъде доста тежка".

„Foot mercato“ добавя, че Лил и Ница може да опитат да привлекат играча на Лудогорец Доминик Янков през следващия сезон. 21-годишният атакуващ полузащитник имаше много добър сезон в България с 2 гола и 1 асистенция в 25 мача в лигата. Стойността му е близо 2 милиона евро. 

Янков напусна спешно лагера на националите заради контузия вчера. Той е с травма в глезена и отпада от сметките на временния селекционер Георги Иванов за предстоящите два мача с Гибралтар (в четвъртък от 21:45 часа) и Грузия (в неделя от 19:00 часа). 

Янков ще се лекува в Разград, като не е изключено през това време преговорите около трансфера му във Франция да се ускорят, ако от Лудогорец се съгласят да го продадат това лято, пише "Труд". 

Вчера спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков обяви, че няма запитване за Янков от Лига 1 и че в клуба не е постъпила нито една оферта за него. 

Снимка: БГНЕС