Капитанът на първия съперник на Лудогорец в Европа - Сутиеска (Никшич), разкри какво очаква от сблъсъците с “орлите”. 

“Веднъж направихме европейско чудо. Слован също беше голям фаворит срещу нас преди три години. Ако някой има право да вярва и да се надява, това сме ние”, каза Владан Гилиен, вратарят на Сутиеска. 

“Имахме труден жребий, най-трудният. Може би само Ференцварош беше на същото ниво като Лудогорец от отборите, които можехме да срещнем. Безсмислено е обаче да мислим повече за това, отиваме в България, за да играем добре и да постигнем активен резултат преди реванша. Жалко е, че не играем в Никшич, стадионът щеше да бъде пълен, атмосферата ще бъде страхотна”, добави Гилиен. 

“Гледах ги срещу Ференцварош в приятелски мач, вижда се, че са добър отбор, въпреки че загубиха. Гледахме и други мачове, предстои подробен анализ. Качествени са, много бързи в нападение, халфовата им линия също е мощна и няма съмнение, че ще бъдем подложени на изпитание”, коментира Гилиен. 

“Няма да ходим в Разград на екскурзия, няма да загубим. Ще дадем всичко от себе си срещу Лудогорец. Шампионската лига е приоритет и всичките ни мисли са насочени към това”, посочи 32-годишният вратар.