Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов заяви, че настроението в тима е отлично и очаква положителен резултат срещу Шамрок Роувърс. Първият мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига е утре от 20,45 часа на стадион "Хювефарма Арена".

"Всички знаем, че няма да е лесно. Тежко ще бъде и трябва да сме максимално концентрирани, да вземем добър резултат утре и предимството да е в нашите ръце".

"Имах проблеми в кръста, но вече се чувствам по-добре и съм на линия утре за мача. Ако минем през Шамрок, трябва да срещнем силни съперници, но първо трябва да минем първо тях, след което ще говорим за Динамо Загреб".

"Първите мачове винаги са по-тежки. Не може да се сравняваме със срещите, които бяха в подготовката. Имахме проблеми през миналия сезон срещу Мура. Сигурен съм, че силният ни старт ще носи повече позитиви".

"Помните предишните футболисти, които играха тук 4-5 години и играха 2 пъти в групите на Шампионската лига. Млад състав сме, но и много амбициозни и даваме всичко от себе си. Лудогорец има потенциал с тези играчи и начинът, по който играем ще ни донесе успехи", каза Кирил Десподов.