Треньорът на  ЦСКА 1948 Любослав Пенев изрази мнението си след равенството 2:2 срещу Лудогорец. Той остана доволен от силното представяне на тима си, като похвали тактическата гъвкавост на играчите си.

"Доволен съм от играта и влагането, губехме с 0:1, обърнахме. Имахме и две ситуации. Това е хронологията. Добре е, добре.Коригирам неща, които е редно да се коригират. На почивката коригирах едни неща, после втори и трети. За това сме треньорите. Играли са срещу нас така, както са преценили", коментира Любо Пенев.

"Не може да определим дали сме конкуренти. Това са други отбори, особено този, но в повечето моменти бяхме на ниво. Има го и това в мачовете. Искаме да наблегнем на всичко. Играчите имат самочувствие, но трябва да го показват в мачовете", продължи той.

„Не съм разочарован. Играхме добре и в трите мача до момента през сезона. Не успяхме да удържим победата, но ще поправим тези неща“, категоричен е Ел Голеадор.

„Може би бяхме малко респектирани, но всичко се нагласи с времето. За мен беше добър мач, играхме на ниво, както очаквам да го правим. Имаме амбиции, но трябва по-скромно засега. Стъпка по стъпка“, обяви специалистът.

„Всеки мач явно ще ме питате за съдийството. Да си носят отговорност, защото иначе ще има дълъг разбор. Мисля, че имаме добри резерви. В началото на първенството сме, да не избързваме. Спокоен съм. Радвам се, че футболистите са гъвкави и могат да изпълняват различни указания, включително и да играят на две-три позиции“, завърши Пенев.