Надявам се да си тръгнем от там с победа. Това заяви техническият директор на Лудогорец Козмин Моци преди заминаването на българския шампион за Ирландия, където утре предстои реваншът с местния Шамрок Роувърс от втори предварителен кръг на Шампионската лига. Разградчани имат комфортен аванс от три чисти гола след първата среща на стадион „Хювефарма Арена“.

„Момчетата знаят, че този отбор няма нищо общо с представянията си при гостувания с тези като домакин. Те ще излязат да играят атакуващ футбол, понякога атакуват с 6-7 човека, никой не знае с колко хора. Нашите момчета са умни, знаят, че още не е решено всичко и аз даже се надявам да си тръгнем от там с победа“, започна той.

Бившият футболист на „зелените“ коментира и селекцията и евентуални нови попълнения. „Търсим да намерим най-добрите варианти, на някои места ни трябват опитни футболисти, но пак казвам, не на всяка цена. Ние ако намерим класни футболисти, ще ги вземем, ако не намерим такива, които могат да ни помогнат, няма смисъл да взимаме, защото имаме доста футболисти, те са много добри и опитни, и аз вярвам в тях“.

„Нека ние първо си свършим работата утре в Ирландия и после ще видим срещу кого ще играем. В този момент говорим за третия предварителен кръг за Шампионска лига, според мен няма малки отбори, няма лесни съперници, така че след тоя мач от вчера, ако дай Боже всичко е наред, имаме време да мислим и за следващия съперник“, завърши той. /БГНЕС