Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов бе избран за Играч на мача заради играта му срещу Ботев Враца. Той вкара две от попаденията за орлите. Крилото коментира успеха на своя тим с 4:0 над врачани, както и предстоящото пред актуалния български шампион.

„Мисля, че мачът тръгна доста добре. Няма да коментирам ситуацията с червения картон. Видя се ясно, че съдията правилно я отсъди. Поздравявам отбора на Ботев Враца, не играха затворено, опитаха се да пресират, но категорично заслужавахме повече победата“, започна Десподов.

„Новите ще започнат да навлизат още по-добре. Мисля, че добри комбинации се получаваха в атака. Играеше се отляво и отдясно, центрирания – приятно първо полувреме за нас“, добави той.

„Ако си професионалист, не трябва да те демотивира дали играеш срещу Рома или Ботев Враца. Трябва да взимаме точки, както в България, така и в Лига Европа. Очаква ни много тежък мач срещу Бетис, ще направим всичко възможно да играем за победа. Винаги играем за победа“, каза още българският национал.