„От Лудогорец всичко може да се очаква. Луда вечер, сериозни емоции, но аз бих посъветвал всички да бъдем здраво стъпили на земята, защото тепърва правим нашите сериозни крачки в Европа. Ако се главозамаем от победата срещу Рома, ще платим висока цена. Класата на Бетис е безусловна. Статистиката, вие добре знаете, че за българските отбори не е добра, когато играем срещу испански отбори. Защо да не нарушим традицията. Имаме право да мечтаем за добър резултат“, обяви изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев пред журналистите преди заминаването на отбора за Испания. В четвъртък е вторият мач на Лудогорец от групите на Лига Европа - срещу Бетис.

„Вече няколко пъти имах възможността да кажа, че ние в момента градим много силен и млад отбор, който тепърва трупа опит в Европа. Смея да твърдя, че добрите дни за Лудогорец предстоят. Ако утре спортния къмсет и щастие са с нас може да постигнем нещо голямо. Нека бъде реалисти. Ще бъде трудно, знаем какъв отбор е Бетис, какви изпълнители има. 50 000 на стадиона, атмосферата ще е фантастична. Дано стане мач, с който да се почувстваме горди, че работим и правим нещата както трябва“, допълни още шефът в Лудогорец.

„Ние имахме нужда от една такава победа като тази с Рома. В момента завършваме процес на сериозна реформа. Много напуснали, големи имена. Много нови момчета и имахме нужда от една такава победа като тази срещу Рома. Тя се отразява върху настроението в отбора и ни дава право да мечтаем. Нека да караме стъпка по стъпка. Най-важното от всичко е, че този отбор демонстрира сериозен характер. Дори в трудни ситуации момчета не се панират, а намират сили в себе си да се върнат в мача и да победят. Настроението е доста добро“, завърши той.