Лудогорец проявява интерес към нидерландския нападател Делано Бургзорг. Разградчани искат да вземат под наем 24-годишния атакуващ футболист от германския Майнц, съобщават местните медии. 

Той подписа с тима от Бундеслигата в началото на юли тази година договор за три години, преминавайки от Хераклес. През този сезон Бургзорг е изиграл десет двубоя за Майнц в германския елит, в които е направил една асистенция и е получил два жълти картона. 

Нидерландецът не е доволен, че получава малко минути за изява в Бундеслигата, след като влиза предимно като резерва. В последните двубои дори е играл за втория тим на Майнц в регионалните лиги, където е вкарал два гола.

В Разград преди десетина години игра нидерландецът Мичел Бургзорг, не е ясно дали има връзка със сега набелязания.

Лудогорец работи усилено по зимната си селекция, като за почти сигурни попълнения се смятат централният защитник Витор Мендес и десният бек Хейтор от Серкъл Брюж. 

Съществува голяма вероятност разградчани да продадат след Нова година Бърнард Текпетей. Един от най-силно представящите се футболисти в атакуващ план е следен изкъсо от нидерландския гранд Фейенорд.