Голям скандал е разтърсил Лудогорец, съобщава "Тема спорт". Той е бил по време на тренировка между двете звезди на отбора Каули Оливейра и Кирил Десподов.

Не се съобщава за какво са се сдърпали двамата, но лично собственикът на клуба Кирил Домусчиев се е намесил. Той е заявил: "Двамата няма да са заедно тук. Един от тях ще си тръгне – този, който донесе повече пари на клуба".

Очаква се това да е Каули, към когото сериозен интерес проявява гръцкият гранд Панатинайкос. За момента двата клуба не могат да се разберат за бразилеца, тъй като южните ни съседи предлагат доста по-малка сума от желаната от Лудогорец.

Според информациите в медийното пространство, Каули има откупна клауза от 2,5 милиона евро, а непреклонното ръководство на „орлите“ няма да го продаде за по-малко, пише paopantou.gr.

PaoPantou добавя, че Оливейра вече има одобрението на съпругата си да се преместят в Гърция. За момента сделката не изглежда близо и Панатинайкос може да се насочи към Уриел Антуна от Крус Асул. Мексиканците обаче действат безкомпромисно като Лудогорец и също искат много пари за халфа си.

Снимки: Lap.bg