Лудогорец е започнал сериозно да се оглежда за двама офанзивни футболисти. Става въпрос за атакуващ халф, който да действа зад нападателя и крило. Както е известно, на фланга аут за половин година е Рик Джонатан след тежката контузия по време на лагера в Турция. Каули Оливейра пък засега е във фризера, след като отказа да премине в корейския Чонбук. Оферта за него имаше и от Панатинайкос, но тя не удоволетвори клуба.

Според медиите в Бразилия, Лудогорец се е насочил към ненужен в Коринтианс. Това е 29-годишният атакуващ халф Луан Виейра. Той има договор с Коринтианс до декември 2023-а. В момента ръководството дори води преговори за прекратяване на контракта, но няма разбирателство. Клубът иска да е по взаимно съгласие, а Луан желае компенсация, защото взима доста висока заплата и ще получи добра сума, ако е по вина Коринтианс.

Клубът умува и върхо преотстъпване, като опция е Лудогорец, както и още няколко клуба, които са отправили запитване. През втората половина на миналата година бе под наем в Сантос.

Играл е още в Гремио, Катадувензе, Танаби и Америка СП. Досега не е излизал извън пределите на Бразилия.