Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа ще заложи на почти изцяло нов състав при домакинството срещу Славия спрямо победата над Андерлехт. Сред титулярите ще се завърнат наказаните за двубоя с белгийския гранд защитници Оливие Вердон и Антон Недялков, както и вътрешният халф Якуб Пьотровски. Полякът не игра и на старта у нас срещу Спартак Варна, тъй като бе санкциониран и за шампионата.

Липсата му срещу тима от Брюксел се усети осезаемо. До него се очаква да започне Клод Гонсалвеш, който остана на пейката с Андерлехт. Шоу и Нареси, които започнаха и със Спартак Вн, и в Лигата на конференциите, ще останат резерви.

Не е изключено на десния бек срещу Славия да дебютира едно от новите попълнение – Пипа. Испанецът, който дойде от Олимпиакос, попадна в групата срещу Андерлехт.

На левия ще се върне Недялков, след като Групер бе доста неубедителен. Двойка централни бранители ще са Вердон и Франко Русо.

Не е изключено словенският специалист да направи и още рокади в състава за домакинството срещу Славия в неделя.

В лагера на Лудогорец са категорични, че и дума не може да става за подценяване на белите с оглед на реванша с Андерлехт в Брюксел.