Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа не беше доволен от равенството 0:0 като гост на Левски. Специалистът призна, че основната цел пред “орлите” е титлата на България, като към момента тимът от Разград е вече на 3 точки зад лидера ЦСКА.

“Не съм доволен от резултата, защото имам усещането, че бяхме по-близо от Левски до трите точки. Но трябва да знаем, че когато играем срещу качествения отбор на Левски и то на техния стадион, е трудно. Стана качествен мач. Имаше някои неща, от които исках повече, особено в нападение. Левски заслужаваше точката.

Трябва да се възползваш от всяка една възможност. Успяхме да се справим с почти всяка една ситуация, по някой добрия начин. Имахме 3-4 ситуации, в които трябваше да вкараме. Знаехме, че мачът с Андерлехт е много емоционален. Изразходвахме и доста сили във физическо отношение.

Основната цел е титлата в България. Ще работим здраво и усилено, за да бъдем шампиони. Има още много мачове, много точки има за печелене, така че продължаваме да се борим и да работим здраво.

Трябва да продължим да бъдем агресивни в последната фаза на нашите атаки. Винаги можем да играем по-добре. Играчите ни се приспособяват и когато имаме възможността, трябва да бележим”, каза Шимунджа.

Наставникът на Лудогорец коментира и трансфера на Тодор Неделев. “Имаме някои проблеми с контузии, които не очаквахме. Неделев е качествен играч и ние имаме нужда от подобни хора. Той може да ни даде много неща. Това е колективно решение, не зависи само от мен. Всички в Лудогорец имаме една цел. Няколко пъти през годините Неделев беше близо до нас и се надявам, че той ще ни донесе качество”, добави треньорът на “орлите”.