Завръща ли се Ивайло Петев на „Хювефарма Арена“? Със сигурност се доближава много. Феновете на Лудогорец изпратиха треньора Анте Шимунджа с викове „Оставка“. Те са бесни от слабите изяви на тима през пролетта, включващи и отпадане в Лигата на конференциите.

След унизителното поражение от Пирин словенският наставник отказа да застане пред камерата на телевизията, излъчваща двубоя, а за играта говори помощникът му Светослав Дяков.

Очаква се в понеделник Шимунджа да бъде освободен. Шефовете на клуба се събират на среща, след която ще бъде обявена съдбата на треньора, който вече загуби доверието на публиката, пише Тема спорт. А по всичко личи и на играчите, които бяха много слаби срещу благоевградчани.

Фаворит за негов заместник е Ивайло Петев. В момента той е свободен, след като се раздели с Босна и Херцеговина. Петев е съгласен за втори път да води разградчани. Именно той ги вкара в елита и спечели първите 2 титли. Той е наблюдавал всички мачове на тима, както и контролите през зимата. И се очаква скоро да поеме Лудогорец.

Снимка: Lap.bg