Новият треньор на Лудогорец Ивайло Петев най-вероятно ще може да разчита на последното попълнение Кайо Видал за неделя, пише Тема спорт. Тогава разградчани приемат Черно море. Сблъсъкът срещу петия в класирането е от 14:15 часа на стадион „Хювефарма арена“. Предстои крилото да бъде уреден с картотека.

Фланговият нападател Бърнард Текпетей виси и за сблъсъка с варненци. Ганаецът се контузи по време на гостуването на Андерлехт в плейоф за 1/8-финалите за Лигата на конференциите. Той получи травмата в края на първото полувреме. Бърнард не бе в групата за последните два мача на Лудогорец в Първа лига. В тях разградчани не само че не успяха да спечелят победа, но не отбелязаха и гол – 0:0 срещу Левски на стадион „Георги Аспарухов“ и 0:1 от Пирин Бл на „Хювефарма Арена“.

С травма при орлите е и централният нападател Матиас Тисера. Той също както Текпетей получи травма в Брюксел. Все още не е ясно дали на линия ще е капитанът Антон Недялков, който се контузи на загрявката преди срещата с благоевградчани. В Лудогорец няма наказани играчи за неделното домакинство на Черно море.

Снимка: Lap.bg