Контузии продължават да връхлитат Лудогорец. На загрявката преди мача с Хебър на стадион „Георги Бенковски“ травма получи Антон Недялков. Тя извади капитана от двубоя. Интересното е, че това се случва за втори път на левия бек. Предишният случай бе в домакинството на Пирин (0:1), когато Недялков също бе гласен за титуляр, но изгледа срещата отстрани. В предишния кръг националът започна срещу Черно море (3:2).

Днес ще стане ясно какво точно е състоянието на защитника и дали той ще може да играе за националния отбор в предстоящите квалификации за Евро 2024 в Германия срещу Черна гора (24 март, петък) и Унгария (27 март, понеделник). „Напълно възможно е Антон Недялков да отпадне от сметките на националния отбор. Срещу Черно море игра на една тренировка, преди Хебър беше абсолютно същото и на загрявката получи болки“, обявиха от щаба на Лудогорец.

В лазарета на орлите продължават да са Доминик Янков, Бърнард Текпетей и Матиас Тисера. Аут до края на кампанията заради контузии в коляното са Диниш Алмейда и Рик Джонатан.