Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев има няколко дилеми по състава преди днешното гостуване на Черно море в първи 1/2-финален мач за Купата на България. 

Той трябва да разпредели правилно силите на играчите си, за да бъдат те в отлична кондиция и за неделя, когато е решителното за титлата гостуване на ЦСКА. Не се очаква обаче наставникът да пусне експериментална единайсеторка. По-скоро съставът ще бъде оптимален, пише Тема спорт.

Аут за днешния сблъсък е аржентинецът Франко Русо, който е наказан. Така в центъра на защитата се очаква да действат Игор Пластун и Оливие Вердон. Последният има 4 картона и ще трябва да бъде много внимателен, за да не изгори за “Армията”. В халфовата линия ще се завърне Педро Нареси. Той изтърпя наказанието си.

Как ще реши Петев възникналия проблем с Бърнард Текпетей на мача с Локо София? По принцип треньорът има достатъчно опции за фланговете. Ако ганаецът бъде оставен резерва, то шанс за изява ще получи Кайо Видал или Раи Насименто. Като крило може да бъде ползван и Делев, на когото Петев залага зад гърба на централния нападател.

Снимка: Lap.bg