И ръководството на ЦСКА, и това на Лудогорец ще се бръкнат за солидни премии за футболистите при победа в утрешния сблъсък за върха в Разград, пише Тема спорт. Тимовете ще играят за завишени бонуси заради огромното значение на предстоящата среща.

Както е известно, в предишните години практиката на „Армията“ бе играчите да получават допълнително възнаграждение в края на сезона, на база позицията, на която отборът е завършил в крайното класиране.

От началото на този сезон обаче в ЦСКА смениха политиката и бяха обявени премии за всяка отделна победа. Това даде резултат и досега през кампанията възпитаниците на Саша Илич записаха цели 24 успеха, които ги държат изцяло въвлечени в битката за шампионската титла.

В същото време вчера от „Армията“ обявиха, че се е провела първа тренировка за момичета под ръководството на треньорите Християн Янев и Владимир Владимиров. Академия ЦСКА  продължава да приема момичета и девойки, родени между 2011-а и 2014 година включително. Телефонът за информация и записване е 0877001008 – Владимир Владимиров.

Снимка: Lap.bg