Бъдете сигурни, че ако се стигне до сделка за Тиаго, тя ще бъде може би рекордна за българския пазар. Все пак той е много млад, виждаме изключително негово израстване през последните 3-4 месеца. Много хора ни обвиняваха, че се разделихме с Пиерос Сотириу преди 5-6 месеца. Но това беше решение на спортно-техническото ръководство и лично мое решение да дадем шанс на Тиаго и момчето си го грабна. И дори по-бързо от очакваното направи изключително силни мачове не само в България, но и в Европа".

Това заяви спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков. Той говори пред журналистите след спечелената купа на България, която е трета за 11-кратните шампиони.

"Няколко белгийски отбора са с интеpес за него. Но ние не само финансово гледаме на офертите. Важно е клуба, в който отиде, да бъде достатъчно класен. И все пак той да играе на голямо ниво. Дали е Генк? Още малко търпение и ще разберете. Нямаме намерение да го спираме. Все пак когато един футболист знае за интерес към него, и е наясно, че ще получава в пъти по-голяма заплата от тази в България, нормално е да му се понижи мотивация и да не е полезен, ако не се стигне до трансфер", завърши той.