Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци е наблюдавал играчи от румънското първенство, които могат да бъдат привлечени. Той е бил на двубоя на бившия си тим Динамо Букурещ срещу Ботошани, спечелен от червените кучета с 1:0.

Преди време Моци бе заявил пред медиите в родината си, че държи под око млади румънски играчи. Според местните медии окото му е хванал централният защитник Жосуе Хомаво, който е тогоанец, но има френски паспорт, пише Тема спорт. „Играта в отбрана бе на ниво. Освен защитниците обаче харесах момчета, които свършиха много добра работа. На ниво бяха Бани и Политик, както и Амзяр, който беше много силен“, заяви Моци пред gsp.ro.

Всички изброени от него са футболисти на Динамо. Андрей Бани е 20-годишен румънски плеймейкър, който има 5 мача като титуляр в шампионата до момента. Денис-Дориан Политик е на 23 и също е полузащитник. В 4 двубоя от първенството е отбелязал 1 гол. Костин Амзяр е 20-годишен и в Динамо е ползван вляво на отбраната. Предстои да видим дали Лудогорец ще привлече някой от изброените.

Снимка: Lap.bg