Тодор Неделев се завръща в любимия си Ботев Пловдив! Това съобщава „Фен Страница Лудогорец България“ във Фейсбук. Трябва да се отбележи, че въпросната страница е в доста добри отношения с ръководството на орлите и почти всички „предварителни“ новини, които излизат от нея, впоследствие се потвърждават.

Тодор пристигна в Разград през февруари, като изигра само 9 мача с 1 гола и така и не се наложи в състава на Ивайло Петев. През този сезон бе на терена единствено при загубата от Крумовград с 1:3 и победата над Етър с 5:0.

При представянето си като на новото попълнение на Ботев преди няколко дни Ивелин Попов пък заяви: „Вярвам, че който и да е направил грешка – може да се прости. Всички бъркаме. Тодор е един от бисерите на Пловдив. Говорихме си с него, след като подписах и той одобрява идването ми на „Колежа“.

Евентуалното завръщане на Неделев и привличането на Ивелин Попов може би са ходове, с които собственикът Антон Зингаревич опитва да успокои обстановката в Ботев. Днес той ще проведе важна среща с фенове на отбора. Тя ще се състои от 19:00 часа в конферентна зала „Линдерхоф“ на хотел „Йегерхоф“. Очаква се на разговорите да присъстват представители на Сдружение ПФК Ботев, Фондация Жълто и Черно, Обединени фракции „Бултрас“ и ветерани на клуба, но не е изключено да има и представители на местната и държавна власт.

Идеята на руския бизнесмен е тези срещи да се превърнат в традиция и на тях да се обсъждат въпроси относно развитието на жълто-черния клуб. Според запознати Зингаревич ще опита да намали напрежението в Ботев, както и увеличаващото се негативно отношение към него от страна на феновете.