Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов бе бесен от изненадващата смяна в мача с Аякс. Без видима причина старши треньорът на орлите Ивайло Петев го замени в 56-ата минута на двубоя със Спас Делев. На излизане от терена, Десподов бе видимо разочарован от решението на наставника, пише Тема спорт. Той бе сред острите играчи на зелените на терена към този момент на срещата.

Тя пък може да се окаже предпоследна за играч с екипа на Лудогорец в евротурнирите. Десподов ще вземе участие и в реванша, но след това се очаква да бъде продаден и да не играе в групите на Лигата на конференциите. Същото впрочем важи и за Бърнард Текпетей. И двамата са заявили пред ръководството, че искат трансфери. За родния национал има солидна оферта от руския елитен Сочи. Играчът обаче не е склонен да я приеме, заради военното положение. В щаба на Лудогорец вече са небелязали двама чужденци за привличане.

Не е изключено Десподов да остане резерва срещу Берое в неделя вечер.

Иначе, Ивайло Петев за пореден път замени играч на почивката, недоволен от представянето му. Този път го „отнесе“ Клод Гонсалвеш, който отстъпи мястото си на полувремето на Доминик Янков.

Снимка: Lap.bg