Лудогорец ще преследва задължителна победа над Славия. Този мач обаче минава и през призмата на предстоящото гостуване на Спартак Търнава, който снощи игра шампионатен мач.

Двубоят от група Н на Лигата на конференциите е в четвъртък, 30 ноември, от 22:00 часа на стадион “Антон Малатински” и е от изключителна важност за орлите. Те се нуждаят от успех в него, за да имат шансове да изпреварят Нордселанд в битката за второто място, което праща на пролетни елиминации в надпреварата. В момента разградчани са трети, като изостават на точка от датчаните.

След отлагането с 24 ч. на срещата със Славия разградчани ще имат по-малко време за възстановяване от словаците. Наред с това по-тежкият терен на “Хювефарма Арена” днес може да накара Георги Дерменджиев да запази част от основните си играчи. Той планираше да ги използва всичките, за да може сблъсъкът с белите да бъде генерална репетиция за Спартак Търнава, пише “Тема спорт”.

Лудогорец тръгва за Словакия в сряда сутринта. В другия мач от групата Нордселанд приема Фенербахче. В последния кръг пък орлите приемат датчаните в битка, която ще реши всичко.

Снимка: БГНЕС