Един от футболистите, които Лудогорец наблюдава за зимната си селекция – централният защитник Радинио Балкер, не е постигнал споразумение за личните си условия с шведския Хекен и преговорите между двете страни са пропаднали съобщават нидерландски издания, цитирани от Тема спорт.

Скандинавците са отправили две оферти към втородивизионния Грьонинген за правата на бранителя, като втората от тях е била приета. Разговорите с играча обаче не са довели до позитивна развръзка.

Именно Хекен се считаше за основен конкурент на Лудогорец за 25-годишния защитник. Както наскоро стана ясно, скаути на разградчани са присъствали на мача на Грьонинген срещу ВВВ Венло, който беше в началото на декември, за да гледат на живо изявите на Балкер и 26-годишния халф Ларос Дуарте.

Орлите със сигурност се оглеждат за подсилване в ядрото на ариергарда, особено след информациите, че са получили оферти за Оливие Вердон от Катар и Саудитска Арабия. В Разград най-вероятно ще имат проблеми и свързани с предстоящия турнир за Купата на африканските нации следващия месец.

Ноа Сонко Сундберг е в разширения състав на Гамбия и почти сигурно ще остане и във финалния списък, което значи, че ще пропусне зимната подготовка на Лудогорец. В групата на Гана пък е Бърнард Текпетей, а окончателните тимови листове трябва да станат ясни най-късно до 3 януари.

Снимка: Lap.bg