Георги Караманджуков, директор Спортна администрация в Лудогорец, потвърди за интерес към ганайското крило с български паспорт Бърнард Текпетей, но нито една оферта не е от английската Висша лига. Преди няколко дни самият Текпетей обяви в изявление пред медия в родината си, че най-вероятно ще напусне Разград и посоката е Премиършип.

"Мисля, че е излишно да го повтаряме – целите в Лудогорец винаги са били най-високите. Ще бъде доста трудно поради сгъстения цикъл от мачове, а и знаете през изминалото лято колко кратка беше почивката, минимална – 6 дни специално за нашия отбор. И имайки предвид, че започнахме първи участието си в европейските турнири. Но ще направим всичко възможно, за да постигнем целите си като един колектив от първия до последния човек. Като едно семейство живеем заедно в хубави и в проблемни моменти", каза Караманджуков.

По отношение на изходящите трансфери шефът на разградчани заяви: "Нормално е след такъв край на полусезона да има интерес към футболисти като Якуб Пьотровски и Бърнард Текпетей. Официална оферта, дори и запитване, от отбор от Висшата лига към Бърнард Текпетей няма. Има обаче запитвания от други клубове. Така че ще видим. Ние винаги се стараем предложението и преминаването да бъде добре и за самия футболист. Да може да се развива още на новото място, както стана с Игор Тиаго – виждате как се представя в Белгия".

"И пак казвам- желанието на Дерменджиев и моето, е да запазим отбора. Защото няма по-хубаво от това да си максимално добър в мачовете в Европа", завърши шефът, който по-рано днес коментира цялата изминала година, както и целите на тима през новия сезон.