На около 70% сме готови и физически, и технически. Това заяви старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджев след равенството 1:1 с чешкия Млада Болеслав. Проверката бе последна за шампионите по време на лагера им Турция.

"Доволен съм от цялостното представяне на отбора. Това, което изработихме тук, имаме да вдигаме като ниво. Такова е времето, свършихме много добра работа. Доволен съм от контролите. Един ползотворен лагер, времето беше подходящо за тези тренировки. На около 70% сме готови и физически, и технически", започна Дерменджиев.

"Ще имат играчите по 3 дни почивка, ще се видят с близките си. Методий Стефанов ще започне тренировки с първия отбор. Чакаме контузените да се възстановят, за да има по-голяма конкуренция. До началото на март имаме 7 мача. Лудогорец винаги играе за победа, затова ще излезем за победа в мача за Суперкупата", продължи той по отношение на предстоящия мач с ЦСКА 1948 за трофея на 10 февруари.

"Винаги съм искал да играем в контролите с колкото може по-силни съперници. Когато съперниците са силни, мотивацията е различна. Аз съм максималист и мисля, че още малко можехме да свършим работа. Времето ни притисна доста сериозно. Очакваме нов играч, но не мога да кажа кога ще дойде", завърши наставникът на "зелените".