Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изправен пред труден, но сладък избор – кой да започне в атака срещу Сервет тази вечер.

Сигурен за мястото си в нападение е единствено Бърнард Текпетей, който ще атакува по единия фланг, пише „Тема спорт“. В Женева в предни позиции стартираха още Квадво Дуа и Кайо Видал. Двамата обаче бяха оставени резерви при успеха над Черно море (3:1) в понеделник.

Вместо тях много добре играха Руан Крус и Рик Джонатан. Първият се отчете с два гола и една асистенция, а вторият се отчете с едно завършващо подаване. Все пак се очаква на върха на атаката тази вечер да бъде Квадво Дуа, а нищо чудно Рик да бъде предпочетен пред Видал.

В халфовата линия Георги Дерменджиев отново ще заложи на триото Гонсалвеш – Нареси – Пьотровски, а в защита ще играят Фон Витри, Сундберг, Вердон и Сон.

В лазарета на Лудогорец остават бековете Антон Недялков и Марсел Хайстер, както и халфът Иван Йорданов. Без картотека за Лигата на конференциите е единственото зимно попълнение – Ивайло Чочев.

Снимка: БГНЕС