Лудогорец не успя да привлече в последния ден на трансферния прозорец исландския национал Даниел Джурич от Викингур, но по всичко личи, че ще го направи през лятото. Така твърди местният сайт fotbolti.net, цитирано от Тема спорт. Според тях ръководствата на двата клуба работят по сделката и имат принципна договорка.

Любопитното е, че Джурич е роден във Варна и има и български паспорт. Той е един от най-перспективните играчи в местното първенство. За националния обор на Исландия вече има три мача. През миналия сезон той има 26 шампионатни двубоя, в които е вкарал 10 гола.

Лудогорец продължава подготовката за гостуването на Ботев Пд. Мачът на „Колежа“ е в неделя, 10 март, от 17:45 часа. Тимът на Георги Дерменджиев е в серия от пет поредни победи в първенството и ще иска да я удължи, за да остане на лидерската позиция. Очаква се в титулярния състав да попадне националът Ивайло Чочев. Той не игра в последните два мача на тима срещу ЦСКА 1948 (б.а. – един за първенство и един за купата) заради споразумение между двата клуба.

Снимка: Lap.bg