Своя 55-и рожден ден днес празнува Кирил Домусчиев. Собственикът на футболен клуб Лудогорец е роден на 18 април 1969 г. в София.

Магистър по Индустриален мениджмънт и маркетинг от Техническия университет, основател на „Напредък Холдинг” АД (чрез „Кимаго” ООД), председател на Надзорния съвет на “Биовет” АД; изпълнителен директор на “Хювефарма” АД. Собственик на 50 % of “Адванс Пропъртис” ООД.

Член на Борда на Директорите на “Huvepharma” N.V., Белгия, член на Борда на Директорите на “Huvepharma” Inc., САЩ. Председател на Борда на Директорите на “Кей Джи Маритайм Шипинг” АД, председател на Борда на Директорите на “ Кей Джи Маритайм Партнърс” АД.

Главен акционер в „Параходство Български Морски Флот” АД, председател на Надзорния съвет на „Параходство БМФ” АД. Председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Във футболните среди Кирил Домусчиев е познат като основоположник на проекта Лудогорец, извел разградския клуб до 12 поредни шампионски титли на България, както и като дългогодишен член на Изпълнителния комитет на БФС.

„Българският футболен съюз честити празника на г-н Домусчиев и му желае здраве и късмет!“, написаха от БФС.