Остава една седмица до началото на европейското първенство по футбол и вниманието ни постепенно се насочва изцяло към случващото се по терените на Франция.

Gol.bg за пореден път ще зарадва своите приятели с интересни награди, най-голямата от които е повече от впечатляваща - два билета за финала на Евро 2016!

Те са осигурени от партньорите ни КИА Моторс България. Както е известно, KIA Motors e oфициален спонсор на Европейското първенство по футбол и официален автомобилен партньор на ФИФА за шампионатите на Световната Купа по футбол през 2018г. и 2022г. 

За първи път КИА партнира на ФИФА през 2007г. когато марката започва изграждане на отношения с футбола, неговите фенове и любителите на КИА по света. Само по време на Евро 2016 КИА Моторс България ще предостави специални условия за моделите Спортидж, Соренто и Соул.

Двата билета за финала на Евро 2016 се полагат на най-големия майстор в прогнозите в Груповата фаза (този, който е събрал най-много точки в Груповата фаза на играта). Познавачът на футболните резултати ще получи и два самолетни билета с авиокомпания Bulgaria Air, предоставени от Инвестор.БГ АД.

Втората голяма награда е за победителя в генералното класиране на играта с прогнози на Gol.bg. Той ще получи Телевизор 55" 3D LED.

На лотариен принцип ще бъдат изтеглени и двама късметлии, които ще се радват на водоустойчив Mp3 & Mp4 плеър и дигитален фотоапарат. Дори да не сте сред най-големите познавачи на футболните резултати, пак имате своя шанс за печалба, стига да опитате късмета си! ;) 

Всички условия за играта с прогнози на Gol.bg може да намерите ТУК.

В специалния микро сайт на Gol.bg за европейското първенство по футбол може да намерите информация за всички групи, отбори, голмайстори и стадиони. В секция "История" ще може да обогатите футболните си познания, за да надцакате конкуренцията в играта с въпроси, която сме ви подготвили.