Ослепителната фенка на Украйна с националния флаг и фланелка на националния отбор на страната си беше избрана за най-красива сред привърженичките на осемте тима, отпаднали в груповата фаза на Евро 2016.

Блондинката с незабравима усмивка спечели 231 гласа от читателите на Gol.bg и буквално отвя конкуренцията. В призовата тройка се наместиха две рускини (147 и 103 гласа), а на четвърта позиция остана още една украинка (78 гласа).

Класирането донякъде напомня за решетката в квалификациите на Формула 1, защото на пето и шесто място са двете албанки, които подкосиха краката на мъжете с пищните си форми, които изскачаха от сутиените им...

Седма и осма са две от трите шведки, които предложихме за гласуване. Едва на девето място пратихте третата рускиня (38 гласа), на която не й помогнаха дори късите дънки. Десета остана симпатичната чехкиня, която се усмихваше загадъчно от трибуните.

По колко гласа събраха всички хубавици, можете да видите ТУК. Нови гласове от ваша страна няма как да повлияят на крайното класиране.

Ето и победителката: