Феновете на футбола изпаднаха в траур, след като националният отбор на Швейцария отпадна от Европейското първенство във Франция. Кръстоносците загубиха от Полша и напуснаха турнира на осминафиналите.

С швейцарците си тръгна и една от най-огнените футболни съпруги - Ериона Сюлеймани, която е половинка на Блерим Джемаили.

В интерес на истината, преди супергола на Джердан Шакири най-яркото напомняне за присъствието на националния отбор на Швейцария на Евро 2016 беше именно албанският модел Ериона. 

Дългокраката прелест стана звездата в социалните мрежи и любима мишена на операторите, пише "7 дни спорт". През всички тези дни ослепителната албанка не престана да подкрепя Кръстоносците и своя съпруг. Ериона и Блерим са женени от три години и имат син Луан, който е в прегръдките на майка си почти на всеки мач. 

Галерия

Традиционно моделът се появява на трибуните със сърце с №15 на гърдите – номера на Блерим в националния отбор, и в цветовете на швейцарския тим – червено и бяло.

Досега Ериона не беше толкова известна сред футболните съпруги, но затова обичаме големите футболни форуми – научаваш какви ли не любопитни неща за футболистите.

Снимките на красивата Ериона са навсякъде в интернет, внимание й обърна дори официалният сайт на Евро 2016.

Разбира се, раздялата с националния тим на Швейцария покруси не само футболните фенове, но и истинските познавачи на женската красота.