Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg. Представяме ви нашата рубрика, която е посветена специално на Евро 2016.

В нея участва красивата страна на спортния отдел на Bulgaria ON AIR – Десислава Джерманска, Ваня Симонска и Велислава Миланова.

Трите прелестни колежки ще кръстосат шпаги помежду си на шампионата на Стария континент и ще дават своите прогнози за всеки един мач.

Според регламента, познат знак носи една точка, а познат точен резултат три точки. След финала на 10 юли ще обявим победителя, за когото е приготвена специална награда.


Прогнозирайте ТУК срещите от Евро 2016 и спечелете страхотни награди

 

Временно класиране:
Ваня – 41 точки
Деси – 32
Вели – 30

 

Деси:

Осминафиналите започнаха с равенство в редовното време, продължения и дузпи. Защо да не стартира по този начин и четвъртфиналната фаза? Още повече, че се противопоставят именно тези два отбора, а Полша се  класира след дузпи срещу Швейцария. Полша и Португалия са се срещали общо 10 пъти, като имат почти по равно победи – четири за португалците и три за поляците. На три пъти са завършвали наравно. Дружина Полска показа, че може да се справи отлично и без титулярния си вратар Войчех Шчесни и продължава да не допуска много голове. Португалия пък продължава да не бележи по много. Иберийците се класираха за четвъртфиналите след неочаквано неприятен за окото мач срещу Хърватия, в който отбелязаха чак след 117 минути игра. Трудно върви за тях това първенство, но въпреки това оцеляват.

Полша – Португалия 1:1

 


Ваня:

Португалия определено имаше късмет до момента и се класира напред само с равенства. Полша пък демонстрира добър футбол, но определено трудно стига до попадение. Мисля, че ако един от двата отбора вкара в началните минути, то другия ще върне попадението и до края ще бъде надлъгване. 

Прогноза 1:1

 

Вели:

В единия отбор си имат Роберт Левандовски, а в другия - Кристиано Роналдо. Очаквам футболистът на Реал Мадрид да покаже истинските си възможности и да изведе своя отбор до полуфинал. Поляците нямат достатъчно сили да продължат напред в турнира, но все пак очаквам равенство в редовното време. Ако се стигне до продължения или дузпи, залагам на успех за иберийците.

Полша - Португалия 1:1