Кариерата на Кристиано Роналдо трудно можеше да бъде по-бляскава, но все още има рекорди и статистики, които португалецът може да остави зад гърба си.

Роналдо стартира втория си престой на „Олд Трафорд“ по великолепен начин и вече има на сметката си 5 гола, с които попаденията в кариерата му набъбнаха на 794.

5-кратният носител на „Златната топка“ постигна какво ли не с екипа на Реал Мадрид, превърна се в голмайстор за всички времена на „белия балет“, а в не особено дългия си престой в Ювентус отбеляза цели 101 попадения.

Срещу Лестър в събота Кристиано Роналдо ще опита да се разпише във вратата на 120-ия опонент в богатата си кариера. Португалецът се е изправял срещу „лисиците“ само веднъж, но без успех – при победата на Манчестър Юнайтед над Лестър с 1:0 през 2004-та година. Тогава легендарният десен бек на „червените дяволи“ отбелязва единствения гол.

Невил смята, че завръщането на Роналдо в Юнайтед далеч не е донесло само позитиви на отбора и мениджъра Оле Гунар Солскяер.

„Оле трябва да вземе големи решения през следващите седмици. Манчестър Юнайтед трябва да намери начин да играе с Роналдо“, споделя бившият защитник на „червените дяволи“.

Манчестър Юнайтед гостува на Лестър в събота, 16-ти октомври, от 17.00 ч. на „Кинг Пауър Стейдиъм“. Главен съдия на мача ще бъде Крейг Поусън.