Атакуващият халф на Интер – Адем Ляич, се закани на бившия си отбор Рома преди утрешното дерби между двата тим

Сръбският национал премина под наем на "Джузепе Меаца" в последния ден от трансферния прозорец и до момента е изиграл четири мача със "синьо-черния" екип, като все още няма гол.

"Рома определено е добър отбор", каза 24-годишният футболист пред Corriere dello Sport. "Има качествени играчи, които могат да направят разликата във всеки един момент. Силни са, но ние не им отстъпваме", добави Ляич, след което говори и за трансфера си в Интер.

"Тук съм, защото Роберто Манчини ме поиска, а това е един от най-силните отбори на света. Още не мисля за бъдещето, ще видим какво ще се случи в края на сезона", добави атакуващият халф.

Ляич предупреди и никой да не отписва Ювентус от борбата за титлата, въпреки лошия старт. "През последните години безспорно бяха №1. Не съм очаквал да изпаднат в такава криза, но да не забравяме, че това е Ювентус", завърши Ляич.

Интер приема Рома утре от 21:45 часа наше време, като в момента римляните са лидери с 23 точки, а миланци са с 21, колкото имат още Наполи и Фиорентина. Юве пък е чак на 12-та позиция с 12 т.