Намиращият се в оставка председател на Управителния съвет на Левски – Иво Тонев, е спасил "сините" от съдбата на ЦСКА. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Той напълно подкрепи Тонев и заяви, че на "Герена" са плъзнали много змии, точно както беше при вечния съперник от Борисовата градина. "Това е неблагодарно отношение към човека, който спаси Левски от злата участ на ЦСКА. "Сините" имаха милиони задължения към НАП, но Иво Тонев следва правилна политика, разсрочи ги и не харчеше пари без да се печели. Това съм го казвал многократно. Накрая Левски ще изгори от тези интриги", заяви Майкъла.

Относно оставката на спортния директор Георги Иванов, той каза: "Гонзо отдавна се е доказал като мъжкар и коректен човек. Изведе Левски от дупката, от блатото. Не знам какво искат от него. Няма как да се надиграва със скъпата селекция на Лудогорец. Разликата в класите на футболистите е четворна. На "Герена" имат двама състезатели – Роман Прохазка и Мигел Бедоя, докато в Разград са над десет класни играчи. И въпреки това Левски финишира на второ място", добави бившият защитник.